Program 2022

Program 2022

Roseprogram for 2022

* Tirsdag 5. april, kl.19, Nordpolen skole.                                      Hans Nielsens Hauges gt. 1, Trikk 11,12,13. Åpent møte med OOR.

Dag Lyngar er rose-nestor og forfatter av flere rosebøker. Dag Lyngar vil dele tanker om hva som skal til for å skape en hage med sunne roser som trives i området vårt.

 * 22-24. april, Hagemesse. Norges varemesse på Lillestrøm.         

Velkommen til et innholdsrikt og variert program.

Norsk roseforening vil være representert med en stand.

 * Tirsdag 3. mai, kl.18, Hesleberg Gartneri, Vollen i Asker. Handledag hos Knut Auke. Nyt roseduften i gartneriet med et overveldende utvalg av roser. Her også et stort utvalg av klematis, stauder, sommerblomster, trær, plantestativ og skulpturer.

OOR tar gjerne en roseprat.

* lørdag 18 juni. Rosetur og hagevandringer

Vi besøker to spennende hager . Det er Syverud gård i Sande og Maria Strøms hage ved fjorden i Horten. Det blir lunsj og muligheter for litt handling. Mer informasjon kommer.

 * Søndag 3. juli, kl. 11-16,  Oslo Bymuseum, Frognerveien 67

Rosenes dag i Frognerparken

Her blir det roseutstilling. Stem på vakreste rose. Quiz og kafe.  Markedsboder med salg av roser, andre planter, rosegele og hagerelaterte ting. Informasjonstand. Omvisninger i rosesamlingene og barokkhagen. Ta med din(e) fineste rose(r) eller bukett til utstillingen og konkuranse kl.10. Et hyggelig arrangement.

 
* Tirsdag 25. oktober, kl.19, Nordpolen skole.    Hans Nielsens Hauges gt. 1, Trikk 11,12,13.

Åpent møte/Årsmøte med OOR.  Knut Langeland, forfatter, fotograf og plantehistoriker kommer til oss på høstmøtet. Han var i ti år redaktør for hagebladet Hagen for alle, og har skrevet et stort antall hagebøker. Han er også kjent som en eminent formidler og foredragsholder. Tema blir om norske barokkhager. Ble stauder og urter plantet sammen med roser tidligere?

Nyeste kommentarer

21.04 | 10:32

Hei! Programmet står på forsiden, om du scroller litt ned!

21.04 | 10:14

Hei, jeg gleder meg til sommer og rosetur, lurer på hvor kan man se pr...

07.06 | 12:44

Turen er dessverre avlyst i år. Vi satser på å gjennomføre den neste år.

07.06 | 09:33

Er det ledig plass på busstur til Vestfold?